Meteen naar de inhoud

Sloopopvolging

Erkend Tracimat deskundige bouwwerken en infrastructuur – Een sloopopvolgingplan is noodzakelijk bij de aanvraag van de omgevingsvergunning.
Dit is een uitgebreid en overzichtelijk plan.

Het sloopopvolgingsplan is vereist voor de volgende activiteiten:

1. Sloop-, renovatie- of ontmantelingswerken van niet-residentiële gebouwen met een totaal bouwvolume van meer dan 1000 m³.
2. Sloop-, renovatie- of ontmantelingswerken van in hoofdzaak residentiële gebouwen met een bouwvolume van meer dan 5000 m³ . Een uitzondering hierop zijn de eengezinswoningen: hiervoor is geen sloopopvolgingsplan vereist. (*)
3. Sloop-, renovatie- of ontmantelingswerken in het kader van infrastructuurwerken en onderhoudswerken aan infrastructuur, met een volume van meer dan 250 m³ (*).

Het sloopopvolgingsplan dient aanwezig te zijn bij aanvraag van de omgevingsvergunning. Voor de destructieve sloop- en asbestinventaris dient u te beschikken over de oplijsting van ALLE afvalstoffen verwacht bij geplande sloopwerken. KUUB-experten maakt voor u een uitgebreid en overzichtelijk rapport met overzicht van

– Gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen 
– Detailtabel van de asbesthoudende materialen met toekenning van 3-delige code
– Aanbevelingen voor de selectieve sloop
– Aandachtspunten en beperkingen onderzoek
– Bijlagen met plannen en foto’s

KUUB-experten is erkend deskundige bouwwerken en infrastructuur (TRACIMAT/CONFEDERATIE BOUW) – De bouwheer krijgt de keuze om het project van Tracimat te volgen indien hij wenst te beschikken over een conformiteitsattest voor puin met laagmilieurisicoprofiel. Link Tracimat erkenning

Kuub-experten BVBA
Hoogstraat 5 B2
9600 Ronse
BE0720.744.444

Contacteer ons: +32 498 72 10 90