Meteen naar de inhoud

BEZOEK ONZE WEBSITE KUUB-EXPERTEN

Bij Kuub-experten start je NEUTRAAL


Een vastgoedexpert werkt met kennis van zaken en biedt u meer zekerheid, dankzij een professioneel en uitgebreid advies over uw vastgoed of project. Afhankelijk van de opdracht maakt een expert een uitgebreid verslag op van een taxatie, een plaatsbeschrijving of een asbestinventarisering.

Verkopers worden vaak geconfronteerd met een groot kwaliteitsverschil tussen de verschillende commerciële schattingen die gratis aangeboden worden. Het is mogelijk dat u enkel de meest gunstige maximale commerciële verkoopprijs voorgesteld krijgt of net andersom. Soms gebeurt dit al na een flitsbezoek aan uw woning en krijgt u meteen het resultaat ter plaatse voorgeschoteld zonder verder nazicht. Dat is niet altijd zeer geruststellend.

Ook kandidaat kopers hebben soms hun twijfels over de correcte vraagprijs van het vastgoed dat ze overwegen aan te kopen. Een beroep doen op een vastgoedexpert bespaart al een heleboel kopzorgen. Een 2e professionele opinie is niet alleen geruststellend voor beide partijen, het kan heel wat tijd besparen, versterkt uw argumentatie en is eveneens nuttig voor kopers en verkopers die het verslag wensen voor te leggen aan hun financiële instelling.

Het resultaat staat trouwens een toekomstige samenwerking met een vastgoedmakelaar naar uw keuze niet in de weg. U heeft echter na onafhankelijke schatting veel beter de touwtjes in handen en staat sterker om een correcte verkoopprijs te kunnen instellen. Als koper kan u met advies van een vastgoedexpert met een geruster gevoel en versterkt advies schakelen naar de aankoop van uw droomwoning of investering.

Informatie van een vastgoedexpert is eveneens nuttig en bruikbaar indien u een uitgebreid verslag wenst voor te leggen aan de bank. We bezorgen u een duidelijk rapport met foto’s, afmetingen en enkele stedenbouwkundige aspecten die belangrijk zijn voor de verkoop.

KUUB-experten
Kortrijk – Waregem – Deinze – Tielt – Aalter 
Oudenaarde – Ronse – Kruisem – Gavere – De Pinte – Gent …

CONTACTEER 
KUUB-EXPERTEN

+32 498 72 10 90

Kuub-experten BVBA
Hoogstraat 5 B2
9600 Ronse
BE0720.744.444