Meteen naar de inhoud

Vastgoedmakelaar

BIV nummer 511795

Te KoopVerkocht

Kruisem – Kruishoutemsesteenweg

Achter deze gevel schuilt een mooie hedendaagse gerenoveerde gezinswoning met tuin. Met een verfrissende stijl, mooie aluminium ramen met dubbele beglazing en vernieuwde elektriciteit is deze woning trendy en volledig instapklaar. Deze belle-étage heeft een ruime inkom, een aparte berging (eventueel ook geschikt als bureau) en een ruime garage voorzien van een geautomatiseerde sectionale poort.

Oudenaarde – Sompelstraat

Deze rijwoning met charmante luikjes, is gelegen in een rustig steegje op wandelafstand van centrum Oudenaarde. Is dit de betaalbare investering die u zoekt? Pluspunt: Reeds verhuurd! Trouwe huurders bieden garantie op uw rendement.

Astene – Winkelstraat

Achter deze charmante woning ligt een ruime, lichtrijke en hedendaagse kantoorruimte met aparte ingang. Ideale combinatie voor wonen-werken, of wie uitkijkt naar een atelierruimte of ontspanningsruimte.
Parkeergelegenheid voor meerdere wagens voorzien en een aparte oprit naar achter. Een leuke combinatie van privé woning in een meer landelijke stijl en een open zeer lichtrijke moderne kantoorruimte voorzien van toilet, vestiaire ruimte..

Deinze – Regenbooglaan

Laat u verrassen door deze trendy, goed gelegen en ruime gezinswoning met maar liefst 4 slaapkamers! Deze woning is gelegen in een zeer rustige buurt en toch dichtbij E17, centrum, scholen… Dit knap staaltje vakmanschap is een totaalrenovatie met degelijke materialen en zeer mooie afwerking.

Kruisem – Beertegemstraat

Verscholen achter hoge groene hagen, ligt deze ruime charmante landelijke woning, met 5 slaapkamers. Er is een aparte inkom naar 3 bureelruimtes met een karaktervolle schuur, hier nog uitbreidingsmogelijkheden; momenteel geschikt als atelier, berging of garage. Het is aangenaam vertoeven op dit mooi aangelegde perceel; een voormalige hoeve met uitstraling van een pastorijwoning, met veel rust en privacy. Het tuinontwerp biedt tal van sfeerhoekjes voor eet-lees en speelplezier voor groot en klein.

Contacteer mij : +32 498 72 10 90